Welk Roompot park heeft het mooiste zwembad?

Wilt u weten welk Roompot vakantiepark het mooiste zwembad heeft? Dan bent u hier op de juiste plek. Want met het grote aanbod aan Roompot vakantieparken is het vaak lastig kiezen! Want alle Roompot vakantieparken liggen op mooie plekjes en beschikken over fijne sport- en speelvoorzieningen. Maar er zijn een aantal Roompot parken, die er boven uitspringen, door het geweldige zwembad! Om u op weg te helpen tippen we de Roompot parken met de meest spectaculaire zwembaden. Maar we verklappen u alvast dat het lastig wordt om te kiezen.

Beach Resort Nieuwvliet: Mega groot zwemparadijs

Bent u op zoek naar een vakantiepark met een zwembad met alles erop en eraan, dan zal uw oog meteen vallen op Beach Resort Nieuwvliet. Dit Roompot vakantiepark heeft onlangs een nieuw zwemcomplex geopend van 1225 m2! Volop zwemplezier dus! Dit grote en nieuwe zwemparadijs beschikt over een recreatiebad, een heerlijk warmwaterbad (34ºC) en een kleuterbad. Dat is echter nog niet alles! Want er is eveneens een gigantische vuurtoren, die als vertrekpunt dient voor drie te gekke glijbanen. Een ander hoogtepunt is het spray-park, dit is een gave waterspeelplaats.

Hof Domburg: Subtropisch zwembad De Parel

Welk Roompot park heeft het mooiste zwembad? Dat is voor u misschien wel Hof Domburg dat ook nog eens direct achter de duinen bij Domburg ligt. Weer of geen weer; waterpret is hier gegarandeerd vanwege het subtropisch zwembad De Parel. Dit zwemparadijs beschikt over een binnenzwembad, een 79 meter lange glijbaan, stroomversnelling, stoere pelikaanduik, peuterbad en zalige borrelbanken. Zomerdagen krijgen nog meer kleur dankzij het buitenbad met een speel- en zonneweide. Op zoek naar welverdiende me-time, dan zal het sauna-landschap u zeker aanspreken. Op warme dagen duikt u na een korte wandeling ook zo de zee in!

Beach Resort Kamperland: Dobberen in het golfslagbad of in zee

Veel Roompot parken met een mooi zwembad liggen in Zeeland. Roompot Beach Resort Kamperland is er daar een van. Ideaal want zo heeft u de keuze tussen zwembad en zee. Ook bij slecht weer bent u verzekerd van waterpret. Beach Resort Kamperland heeft een gaaf zwemparadijs met een golfslagbad, een waterglijbaan, kinderbad en een buitenzwembad. Er is ook een horecagelegenheid aanwezig. Na zoveel waterpret komt u aan het einde van de dag moe maar voldaan ‘thuis’ in een knus chalet, een wellness bungalow of in een Beach House met uitzicht over het strand!

Weerterbergen: Waterpret voor het hele gezin

Ook in Limburg vindt u geweldige Roompot parken met een zwembad. Welk Roompot vakantiepark heeft hier het mooiste zwembad? Wij kunnen Roompot Weerterbergen aanraden, want dit vakantiepark heeft een subtropisch zwembad. Hier kunt u altijd lekker in de golven van het golfslagbad spetteren of van de lange glijbaan met lichteffecten sjezen. De jongste gasten vermaken zich uitstekend in het kinderbad met speeltoestel. Of zwem vanuit het binnenzwembad via een zwemsluis zo het buitenbad in! Bent u toe aan een extra dosis rust en ontspanning? Ga dan lekker bubbelen in een van de whirlpools of geniet in het kruidenbad! Kortom, hier beleeft u een leuke dag met het hele gezin. Morgen weer?

De Katjeskelder: Zwembad Tropikat

We maken het u nog lastiger om antwoord te vinden op de vraag ‘Welk Roompot park heeft het leukste zwembad?’ We hebben namelijk nog een goede suggestie; Roompot de Katjeskelder met het zwembad Tropikat in Oosterhout. Er is een binnenzwembad met recreatiebad, stroomversnelling en een 20 meter lange glijbaan. De kleintjes spetteren veilig in het kinderbad. Er zijn ook kinderboxen en aankleedvoorzieningen voor baby’s. Wat helemaal fijn is, is dat u op zomerdagen buiten kunt genieten van waterpret. Bij het buitenbad vindt u een ligweide omringd door groen.

Meer Roompot

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.