Verwen uzelf met deze wellness boerderij op Hof van Saksen

Dompel u onder in een wereld van wellness op het Hof van Saksen. Deze wellnessboerderij staat voor buitengewoon genieten.

Ziet u zichzelf al zitten; heerlijk bubbelend in uw eigen bubbelbad met een glaasje champagne voor extra gezelligheid? Heerlijk! Daarna kunt u nagenieten op de loungeset of op de bank in de woonkamer voor de sfeerhaard. Maar dit zijn nog lang niet alle hoogtepunten van uw wellnessboerderij op Hof van Saksen. Wat dacht u van een eigen wellnessruimte met Finse sauna, een regendouche en een bubbelbad? Slapen doet u op Auping boxsprings, die bij aankomst zijn op gemaakt. De keuken is luxe en ligt er ook een servicepakket, doucheset en koffiepakket voor u klaar.

U kunt genieten van:

  • U slaapt op boxsprings
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Bubbelbad, rainshower en sauna
  • U kunt het jaarrond gebruik maken van het bubbelbad

Maar de luxe faciliteiten beperken zich niet alleen tot uw wellnessboerderij, ook de parkfaciliteiten van Hof van Saksen zijn top: een binnenzwembad met wildwaterbaan, een luxe wellnesscentrum en vijf culinaire eetgelegenheden.

BOEK HIER DE 2-PERSOONS WELLNESS BUNGALOW

BOEK HIER DE 4-PERSOONS WELLNESS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.