Afrikamuseum

Een bezoek aan het Afrikamuseum is een inspirerende reis door de wereld van Afrikaanse volken. Behalve dat je binnen een uitgebreide collectie aantreft met traditionele en hedendaagse kunst uit Afrika, is er ook een fantastisch buitenmuseum. Hier vind je nagebouwde Afrikaanse dorpen. Bezoek een woonerf uit Ghana of bewonder een paalwoning uit Benin. Het museum is daarom ook leuk voor kinderen.

Het Afrikamuseum is van maandag t/m vrijdag open van 10:00 tot 17:00. In het weekend vanaf 11:00. Tussen 1 november en 1 april op maandag gesloten en het buitenmuseum is deels ingericht.

Postweg 6
6571 CS Berg en Dal

 

Bungalowparken nabij Afrikamuseum

Vakantiepark de Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

Lees meer
Bungalowpark De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt ‘De Zeven Heuvelen’. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

Lees meer
Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
De Riethorst

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar ‘de Riethorst’. De Riethorst ligt in een schitterende streek die u prima per fiets kunt verkennen. Ook Nijmegen is vlakbij!

Lees meer
Bungalowpark Molendal

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Lees meer