Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal is helemaal top voor kleine kinderen tot tien jaar. Hier zullen ze zich heerlijk vermaken. Alle attracties zijn perfect op deze doelgroep afgestemd. Lekker sjezen in de achtbaan, griezelen in spookhuis het Griezelbos of in het mini-reuzenrad. Het personeel zal u en uw kids vriendelijk ontvangen en staat ervoor garant dat u een geweldige dag beleeft.

Onbezorgd genieten met jonge kinderen
Amusementspark Tivoli is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar een niet al te groot en vooral overzichtelijk pretpark. Er zijn genoeg plekjes waar de ouders of begeleiders ontspannen kunnen zitten of kunnen genieten van een kopje koffie, terwijl ze tegelijkertijd de kinderen die van de attracties genieten goed in de gaten kunnen houden. Voor een hapje en een drankje is er Restaurant De Wigwam en de snackbar De Smulhoek. De echte zoetekauwen kunnen niet om het Snoephuissie heen. Een kijkje nemen in de Parkwinkel voor een leuk aandenken hoort er ook bij.

Volop attracties en speelpret Het pretpark beschikt over meer dan 25 attracties. Ze kunnen worden onderverdeeld in familie attracties, spannend & stoer en kinderattracties. Voorbeelden van leuke familie attracties zijn de minigolfbaan en Harms kippenfarm. De stoere jongens en meisjes willen zeker in de achtbaan. De allerkleinsten raken helemaal in hun sas van de draaimolen, het discokussen en de trampolines. Een drup regen hoeft jullie dag niet in het water te laten vallen, want er is ook een overdekt gedeelte met attracties en speelmogelijkheden. Bezoek Amusementspark Tivoli en ontdek alle attracties!

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal
www.parktivoli.nl

Bungalowparken nabij Amusementspark Tivoli

Vakantiepark de Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

Lees meer
Bungalowpark De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt ‘De Zeven Heuvelen’. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

Lees meer
Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
De Riethorst

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar ‘de Riethorst’. De Riethorst ligt in een schitterende streek die u prima per fiets kunt verkennen. Ook Nijmegen is vlakbij!

Lees meer
Bungalowpark Molendal

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Lees meer