Fietsstad Groningen

Als er één goede manier is om de stad Groningen te verkennen, dan is het wel op de fiets. Daarvoor bent u bij de organisatie Fietsstad Groningen aan het juiste adres. Hier worden fietstours georganiseerd langs de mooiste plekjes van deze interessante stad in het noorden van ons land. Ideaal voor tijdens een daguitstapje, een weekendje weg of een korte vakantie in Groningen!

Adres: Willem Plojterlaan 4, 9766 PL  Eelderwolde
Website: Fietsstad Groningen

Ontdekt de mooiste plekjes van Groningen

U ontdekt niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar ook de verborgen en minder bekende plekjes. Fiets bijvoorbeeld mee met de fietstocht ‘Rondje Stad’. U fietst langs Groningse hoogtepunten als de Martinitoren met de bijnaam d’ Olle Grieze (de oude grijze) en natuurlijk het Groninger Museum met uitgebreide kunstcollecties en permanente en wisselende tentoonstellingen. Uiteraard wordt er op de mooiste plekjes gestopt en zal de gids veel bijzondere informatie geven over Groningen. Daarnaast is er ook een pauze om op adem te komen onder het genot van een drankje. De rondleidingen op de fiets duren ongeveer 2,5 uur. Een fietstocht van Fietsstad Groningen biedt een leuke actieve manier om binnen korte tijd de stad Groningen goed te leren kennen. 

 

Bungalowparken nabij

Fietsstad Groningen

De Bloemert

Een ideaal park voor rustzoekers en watersportliefhebbers. Varen en surfen op het Zuidlaardermeer, fietsen en wandelen door het Drents landschap.

Villapark Akenveen

Geniet in de Kop van Drenthe van de schitterende natuur én van het gemoedelijke Villapark Akenveen. Met een recreatiemeer, visvijver en een binnen- en buitenspeeltuin.

De Norgerberg

In een van de mooiste stukjes van Nederland, in de Kop van Drenthe, ligt de Norgerberg. Of u nu lekker lang of een paar dagen er tussen uit wil, de Norgerberg is een goede keuze!

De Drentse Vennen

Als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark, met ruime bungalows die veel privacy bieden en waar ook uw hond welkom is, dan is De Drentse Vennen wat u zoekt.

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer is een goede keuze voor water- en watersportliefhebbers. U verblijft pal aan het Schildmeer dat een keur aan watersport mogelijkheden biedt.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.