Fietsstad Groningen

Als er één goede manier is om de stad Groningen te verkennen, dan is het wel op de fiets. Daarvoor bent u bij de organisatie Fietsstad Groningen aan het juiste adres. Hier worden fietstours georganiseerd langs de mooiste plekjes van deze interessante stad in het noorden van ons land. Ideaal voor tijdens een daguitstapje, een weekendje weg of een korte vakantie in Groningen! Op deze manier ontdekt u niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar ook de verborgen en minder bekende plekjes. Fiets bijvoorbeeld mee met de fietstocht ‘Rondje Stad’. U fietst langs Groningse hoogtepunten als de Martinitoren met de bijnaam d’ Olle Grieze (de oude grijze) en natuurlijk het Groninger Museum met uitgebreide kunstcollecties en permanente en wisselende tentoonstellingen.

Uiteraard wordt er op de mooiste plekjes gestopt en zal de gids veel bijzondere informatie geven over Groningen. Daarnaast is er ook een pauze om op adem te komen onder het genot van een drankje. De rondleidingen op de fiets duren ongeveer 2,5 uur. Een fietstocht van Fietsstad Groningen biedt een leuke actieve manier om binnen korte tijd de stad Groningen goed te leren kennen. Interesse? Kijk op www.fietsstadgroningen.nl

Postadres: Willem Plojterlaan 4, 9766 PL  Eelderwolde

Bungalowparken nabij Fietsstad Groningen

De Bloemert

Een ideaal park voor rustzoekers en watersportliefhebbers. Varen en surfen op het Zuidlaardermeer, fietsen en wandelen door het Drents landschap.

Lees meer