Museum Joure

“Als u in Friesland op vakantie bent, ga dan zeker langs bij Museum Joure. Dit verrassende ‘maakmuseum’ is leuk voor volwassenen én kinderen. Beroemd op het monumentale industrieterreintje zijn de eerste fabriek en winkel van Douwe Egberts. U ontdekt er alles over de koffie en thee van dit wereldmerk. Maar ook een schitterende collectie Friese klokken, persen en zetmachines kunt u er bewonderen. In de Metaalwarenfabriek ziet u hoe koper werd gegoten. Leerzaam voor iedereen. In de vakanties is er een activiteitenprogramma voor kinderen: De Maakfabriek. Buiten schoolvakanties kunnen kinderen zelfstandig aan de slag met een opdrachtenkistje, gratis verkrijgbaar bij de receptie. In het sfeervolle museumcafé praat u na onder het genot van een kop koffie, lunch of high tea. Goed om te weten: Uw ticket is inclusief een kop koffie, thee of limonade.”

Adres: Museumstraat 2, 8501 XD Joure
Website: Museum Joure

Bungalowparken nabij

Museum Joure

Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano.

Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa's hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.