Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten

Wie zegt dat een museumbezoek saai is, is zeker nog nooit in het Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten in Oosterhout geweest! Hier duikt u meteen de speelgoedkast in om toegang te krijgen tot zes fantastische zalen, waar van alles te ontdekken en te beleven is. Stap binnen in het Poppenparadijs en bewonder poppen van vroeger en nu en uit allerlei culturen. Meer interesse in bouwen? Dan is de Stoer Speelgoed zaal uw domein, met Mecccano bouwwerken en een houtfabriek die in beweging gezet kunnen worden. Carnavalsliefhebber? In het speciale Kaaiendonk Carnavalsmuseum kunt u een virtuele carnavalswagen bouwen. Of neem plaats in de zaal De Voorstelling Begint en laat u verrassen door een toverlantaarnvoorstelling. In de zaal Kom Je Spelen treft u prachtige Anker bouwdozen aan en veel nostalgisch speelgoed en spellen. Daarnaast kunnen de kinderen in het Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten ook een leuke fotospeurtocht volgen! Er is altijd een goede reden om weer terug te komen, want er zijn steeds verrassende en tijdelijke exposities!

Bungalowparken nabij Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten

De Katjeskelder

Op dit populaire park is voor iedereen iets te beleven. Plonzen in het binnenzwembad, spelen met de Koos Konijn en wandelen in de bosrijke omgeving.

Lees meer
Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Lees meer
Bungalows aan het water op Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Lees meer
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Lees meer
Landal Parck Kaatsheuvel

U wandelt vanuit u bungalow zo de bossen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het zwembad.

Lees meer
De Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in zowel Noord-Brabant, als over de grens in België. Maar ook op het park zelf is genoeg te doen.

Lees meer
Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Lees meer
Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer
Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek – de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Lees meer
Bosbad Hoeven

Wat gaat u doen? Zwemmen, vissen, (water)fietsen en met de kinderen naar de binnenspeeltuin? Bosbad Hoeven biedt u zoveel mogelijkheden dat een vakantie al snel te kort is.

Lees meer