Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten

Wie zegt dat een museumbezoek saai is, is zeker nog nooit in het Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten in Oosterhout geweest! Hier duikt u meteen de speelgoedkast in om toegang te krijgen tot zes fantastische zalen, waar van alles te ontdekken en te beleven is. Stap binnen in het Poppenparadijs en bewonder poppen van vroeger en nu en uit allerlei culturen. Meer interesse in bouwen? Dan is de Stoer Speelgoed zaal uw domein, met Mecccano bouwwerken en een houtfabriek die in beweging gezet kunnen worden. Carnavalsliefhebber? In het speciale Kaaiendonk Carnavalsmuseum kunt u een virtuele carnavalswagen bouwen. Of neem plaats in de zaal De Voorstelling Begint en laat u verrassen door een toverlantaarnvoorstelling. In de zaal Kom Je Spelen treft u prachtige Anker bouwdozen aan en veel nostalgisch speelgoed en spellen. Daarnaast kunnen de kinderen in het Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten ook een leuke fotospeurtocht volgen! Er is altijd een goede reden om weer terug te komen, want er zijn steeds verrassende en tijdelijke exposities!

Adres: Zandheuvel 51, 4901 HT Oosterhout
Website: Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten

Bungalowparken nabij

Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten

De Katjeskelder

Op dit populaire park is voor iedereen iets te beleven. Plonzen in het binnenzwembad, spelen met de Koos en wandelen in de bosrijke omgeving.

Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

EuroParcs Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.