Tandemverhuur Apeldoorn

De Veluwe is een schitterende streek, die elk seizoen bijzonder is. In de zomer is de natuur fris groen en in de herfst en winter, kleurt dezelfde natuur prachtig goud-geel en door het vallen van de bladeren, spot u gemakkelijker een ree of een eekhoorntje. U kunt uw wandelschoenen aantrekken om op verkenning te gaan, maar we hebben een veel leukere tip: spring eens op een tandem. Dit is namelijk en leuke manier om samen met familie en vrienden de Veluwe te verkennen. Gaan er kinderen mee? Er zijn speciale Kind-Ouder tandems te huur. Kinderen kunnen meetrappen, worden ze moe, dan kunt u het meetrappen uitschakelen. Interesse? Dan kunt u contact opnemen met tandemverhuur Apeldoorn. Het jaarrond kunt u hier terecht, dus ook op zondag. Reserveren kan via de website.

Adres: Beeklustweg 6, 7335 JD Apeldoorn
Website: Tandemverhuur Apeldoorn

Bungalowparken nabij Tandemverhuur Apeldoorn

Recreatiepark Beekbergen

Verscholen in de Gelderse bossen vindt u Recreatiepark Beekbergen. Door deze ligging is het een perfect adres voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Het Lierderholt

Het Liederholt is perfect voor rustzoekers als voor jonge gezinnen. Duik in het verwarmd buitenzwembad, ravot in de speeltuin en speel een partijtje op de tennisbaan.

Lees meer
Heideheuvel

Wie van rust en natuur houdt in combinatie met een comfortabele bungalow, is op Heideheuvel aan het juiste adres. Daarbij heeft Heideheuvel ook leuke voorzieningen.

Lees meer
Droompark Beekbergen

De Nederlandse natuur op zijn best. De bossen en uitgestrekte velden van de Veluwe zijn schitterend. De ideale plek om vakantie te vieren, met het hele gezin.

Lees meer
Miggelenberg

Het maakt niet uit waar u kijkt, de schitterende natuur van ‘de Veluwe’ ziet u overal. Maak een leuk uitstapje en vergeet ook de vele parkvoorzieningen niet.

Lees meer
’t Schinkel

Op ’t Schinkel staat alles in het teken van ‘Koninklijk’ genieten. Ideaal voor jonge gezinnen! Slapen kan in en knusse bungalow of in een Drakenei. Supergaaf!

Lees meer
Camping de Bosgraaf

De Veluwe, misschien wel het mooiste stukje natuur van Nederland. Waar fiets- en wandelroutes uw leiden door bossen en waar u de dagelijkse hectiek kunt ontvluchten.

Lees meer
Vakantiepark Hoenderloo

De bosrijke omgeving en de fijne voorzieningen van vakantiepark Hoenderloo vormen de ideale combinatie voor een onbezorgde vakantie op de Veluwe.

Lees meer
De Pampel

Verken de Veluwse bossen, plons in het binnenzwembad en bezoek het hertenbos! Lekker knus zijn ook de cottages in boerderijstijl. Kortom, ideaal voor gezinnen.

Lees meer
De Bosrand

Wakker worden van het geluid van tsjirpende vogeltjes en omringd door de Veluwse bossen, is De Bosrand ideaal voor natuurliefhebbers- en jonge gezinnen.

Lees meer