Veluwe Valley

Durft u de uitdaging aan? Voor een uitdagend en actief dagje uit moet u bij Veluwe Valley zijn. Hier worden te gekke familie- en groepsactiviteiten op touw gezet, die garant staan voor een dagje actief bezig zijn, nog beter leren samenwerken en volop avontuur. Deze activiteiten zijn ook ideaal als bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest! U hebt de keuze uit ruim 60 activiteiten. Waar hebt u zin in? Gedurende een 2-, 3- of 4-uurs programma, mag u onbeperkt deelnemen aan de activiteiten die er worden aangeboden. U kunt hierbij steeds rekenen op de begeleiding van een deskundige instructeur. Denk onder meer aan activiteiten als: handboogschieten, levend tafelvoetbal, quad rijden, de klimwand bedwingen, klootschieten, een vlucht maken met de tokkelbaan, golfen in het bos of maak een free fall van 6 meter! Dit is echter nog maar een kleine greep uit het grote aanbod aan originele outdoor activiteiten en spellen. Of wat dacht u van deelnemen aan een heuse Expeditie Robinson? De mogelijkheden zijn talloos. Om de dag goed af te sluiten, boekt u er een gezellige barbecue bij!

Adres: Wipselbergweg 30, 7361 TK Beekbergen
Website: Veluwe Valley

Bungalowparken nabij Veluwe Valley

Recreatiepark Beekbergen

Verscholen in de Gelderse bossen vindt u Recreatiepark Beekbergen. Door deze ligging is het een perfect adres voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Heideheuvel

Wie van rust en natuur houdt in combinatie met een comfortabele bungalow, is op Heideheuvel aan het juiste adres. Daarbij heeft Heideheuvel ook leuke voorzieningen.

Lees meer
Droompark Beekbergen
Droompark Beekbergen

De Nederlandse natuur op zijn best. De bossen en uitgestrekte velden van de Veluwe zijn schitterend. De ideale plek om vakantie te vieren, met het hele gezin.

Lees meer
Het Lierderholt

Het Liederholt is perfect voor rustzoekers als voor jonge gezinnen. Duik in het verwarmd buitenzwembad, ravot in de speeltuin en speel een partijtje op de tennisbaan.

Lees meer
Camping de Bosgraaf

De Veluwe, misschien wel het mooiste stukje natuur van Nederland. Waar fiets- en wandelroutes uw leiden door bossen en waar u de dagelijkse hectiek kunt ontvluchten.

Lees meer
Vakantiepark Hoenderloo

De bosrijke omgeving en de fijne voorzieningen van vakantiepark Hoenderloo vormen de ideale combinatie voor een onbezorgde vakantie op de Veluwe.

Lees meer
’t Schinkel

Op ’t Schinkel staat alles in het teken van ‘Koninklijk’ genieten. Ideaal voor jonge gezinnen! Slapen kan in en knusse bungalow of in een Drakenei. Supergaaf!

Lees meer
De Pampel

Verken de Veluwse bossen, plons in het binnenzwembad en bezoek het hertenbos! Lekker knus zijn ook de cottages in boerderijstijl. Kortom, ideaal voor gezinnen.

Lees meer
Miggelenberg

Het maakt niet uit waar u kijkt, de schitterende natuur van ‘de Veluwe’ ziet u overal. Maak een leuk uitstapje en vergeet ook de vele parkvoorzieningen niet.

Lees meer
Coldenhove

Coldenhove ligt in de bossen, waardoor het er heerlijk rustig is. Ook voor de kids is Coldenhove een paradijs met o.a. indoor speeltuin, overdekt zwembad en klimwand.

Lees meer