Roompot: nieuwe parken en accommodaties!

Roompot Vakanties is flink aan het vernieuwen! We kunnen alvast verklappen dat Roompot Vakanties er een paar prachtige en goed uitgeruste nieuwe vakantieparken bij heeft, maar ook op een aantal bekende Roompot vakantieparken zijn leuke nieuwigheden te ontdekken. Zo zijn er verschillende chalets, villa’s en bungalows compleet gerestyled en heeft Roompot ook geïnvesteerd in nieuwe familiebungalows.  We zetten hier de laatste nieuwtjes van Roompot op een rij.

Nieuw: vakantiepark Roompot Schaijk

Het nieuwe en gemoedelijke vakantiepark Roompot Schaijk is gelegen in Noord-Brabant en is de perfecte uitvalsbasis, om het platteland van Brabant te verkennen. U verblijft in een nieuwe lodge met een moderne uitstraling, veel comfort en gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving. Daarnaast treft u hier enkele unieke faciliteiten, die u zeer waarschijnlijk nog nooit eerder bent tegengekomen, zoals een droneparcours, een indoor speelbos en een watersplashpark!

Nieuw: Roompot Beach Resort Nieuwvliet

Bent u toe aan een strandvakantie? Check dan zeker het nieuwe Roompot Beach Resort Nieuwvliet in Zeeland. Dit heerlijke vakantieoord ligt op maar slechts 500 meter van het strand. Verblijf in een beach lodge, een luxe vakantievilla of een familievilla! Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van accommodaties die u hier kunt boeken. Wandelen, fietsen, relaxen aan het strand of stadjes als Sluis, Brugge en Knokke bezoeken? Dit is een perfecte uitvalsbasis.

Nieuw: Roompot Water Village

Heeft u duurzaamheid tijdens uw vakantie hoog in het vaandel staan? Dan zal het nieuwe Roompot vakantiepark Water Village u vast aanspreken! Dit is het eerste compleet duurzame park van Roompot. Het park is duurzaam gebouwd en wordt duurzaam onderhouden; er is bijvoorbeeld geen gasaansluiting, er zijn duurzame materialen gebruikt en voor de verwarming wordt een warmtepomp gebruikt. Veel villa’s liggen aan het water, er is een jachthaven en er zijn vele watersportmogelijkheden!

Résidence De Banjaard

Wilt u tijdens uw vakantie genieten in stijl? En bent u een fervente Zeeland-ganger? Dan is het een aanrader om een vernieuwde villa op Roompot Résidence De Banjaard in Kamperland te boeken. Het interieur is volledig vernieuwd. De frisse kleuren en moderne look geven uw vakantie extra sfeer! Ook de kindervilla’s zijn gerestyled!

Vakantiepark Aquadelta

Bij Roomport Aquadelta in het Zeeuwse Bruinisse is het altijd genieten, maar nu nog meer vanwege diverse gerenoveerde vakantievilla’s. Er zijn 9 villa’s gerenoveerd. Elk heeft zijn eigen stijl en inrichting. De accommodaties zijn ruim en bieden veel privacy. Geniet ook van het overdekte zwembad en de ligging aan het Grevelingenmeer!

Ferienresort Cochem

Tijdens uw vakantie wilt u uiteraard gewoon de gemakken van thuis of misschien het liefst nog wel een tikkeltje meer! Boek dan een van de vernieuwde vakantievilla’s op Ferienresort Cochem. Nog zo’n topper uit de Roompot familie! U vindt hier villa’s voor 4 tot wel 12 personen. Uniek is de villa FV10K, met een slaapkamer geheel in de stijl van Koos Konijn!

De Katjeskelder

Ook op het Roompot vakantiepark De Katjeskelder heeft men niet stilgezeten. Hier zijn vijf soorten accommodaties gerestyled. Het sfeervolle interieur is perfect afgestemd op de mooie bosrijke omgeving van De Katjeskelder. Alle vernieuwde accommodaties zijn vrijstaande familievilla’s, waaronder villa’s met vloerverwarming en een villa met sauna en bubbelbad!

Kustpark Texel

Heerlijk uitwaaien op Texel en daarna thuiskomen in een van de gemoderniseerde villa’s of bungalows van Kustpark Texel? Het interieur is als het ware een verlengde geworden van het prachtige landschap van Texel. U kunt hier rekenen op extra’s, zoals een sfeerhaard en bubbelbad. Er is ook een gerestylede bungalow voor mindervaliden.

Hof Domburg

Op Hof Domburg heeft men flink de handen uit de mouwen gestoken. Hier zijn alle bungalows voorzien van een nieuw interieur. Daarnaast zijn er twee nieuwe comfortabele lodges bijgekomen; modern en praktisch ingericht met veel lichtinval. Wat houdt u nog tegen om te boeken? Het park ligt achter de duinen aan zee en direct naast Domburg!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.