De beste vakantieparken voor watersporters

Surfen, zeilen, stand up padding, waterskiën en meer! Op een groot aantal vakantieparken kunt u terecht voor het beoefenen van watersportactiviteiten. Door de gunstige ligging aan een grote recreatieplas of aan zee, kunnen de onderstaande vakantieparken verschillende watersportactiviteiten aanbieden. Dit kan in eigenbeheer maar vaak werken ze ook samen met lokale ondernemers. Natuurlijk kunt u ook altijd uw eigen materiaal meebrengen. Mogelijkheden zijn er voldoende!

Naar hartenlust surfen, waterskiën en wakeboarden, of wilt u het wat rustiger aan doen, dan kunt u kanoën, bootje varen en waterfietsen. Bekijk de mogelijkheden.

Landa Reeuwijkse Plassen: Familievakantie op het water

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart en is ideaal voor een familievakantie op en in het water. Vanuit uw luxe waterwoning, vaart u via de vaart zo de Reeuwijkse plassen op, want alle vrijstaande waterwoningen hebben een aanlegsteiger. Breng uw eigen boot mee of huur een boot! Maar ook watersportactiviteiten zoals windsurfen, stand up paddling, zeilen en duiken zijn mogelijk. Na een dagje varen kunt u ook een duik nemen in het binnenzwembad.

Meer Landal vakantieparken met watersportfaciliteiten

Op de bovengenoemde vakantieparken in Nederland kunt u diverse watersporten beoefenen. Maar in het buitenland liggen ook een aantal Landal parken, die geschikt zijn voor een watersportvakantie.

Center Parcs de Eemhof: Volop watersportactiviteiten

De Eemhof ligt direct aan het uitgestrekte Eemmeer en is dus een watersportparadijs. Leer zeilen en surfen, ga paddle, wakeboard of neem plaats op een bananenboot. Altijd al willen leren duiken, volg dan een duik Introductie les. Huur een sloep en u vaart zo het Eemmeer of het Gooimeer op. Ideaal! Supergaaf zijn ook de golven van de Flow Rider. Deze zijn dan wel kunstmatig, maar u moet een echte inspanning leveren om overeind te blijven. Net als bij het echte surfen.

Meer Center Parcs parken met watersportfaciliteiten:

  • De Eemhof; aan het Eemmeer – zeilen, surfen, paddle, sloep varen en wakkerboard
  • De Kempervennen; PADI open water duik cursus, wakeboarder en waterskien
  • Parc Sandur; waterfietsen en kanoverhuur
  • Port Zélande; Bootverhuur, kitesurfen, stand up padding, duik cursus en waterpomp
  • Bislinger Heide; stand up padding, waterfiesten en varen met een boot.

Roompot parken met watersportfaciliteiten

Park Flevostrand: Samen op zeilcursus

Park Flevostrand ligt pal aan het Veluwemeer en is mede door samenwerking met zeilschool ‘De Randmeren’perfect voor een meerdaagse zeilvakantie. Gasten van Park Flevostrand ontvangen namelijk 10% korting op de cursusprijzen. De cursussen worden gegeven in de vakantieperiodes, aan zowel kinderen als volwassenen en duren een gehele dag. Bij de lessen is een lunch, een zwemvest en wetsuit inbegrepen. Tijdens deze zeilvakantie verblijft u in chalets, een huurcaravan of een ingerichte safaritent.

Zoek met het ‘zoekfilter‘ naar meer vakantieparken met watersport mogelijkheden. Of combineert vissen met vakantiepret. Meer info: visvakantie Nederland.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.