Visvakantie Nederland? 40x de fijnste huisjes

Als u een visliefhebber bent, ook dan bent u bij een groot aantal vakantieparken aan het juiste adres. Er zijn namelijk een groot aantal vakantieparken die beschikken over een visvijver. Op deze wijze kunt u zowel vis- als vakantieplezier combineren. Ideaal! Er zijn zelfs vakantieparken, waar u een bungalow kunt reserveren met een eigen vissteiger. Of wat dacht u van een eigen boot, waarmee u vanaf uw eigen aanlegsteiger het water op kan varen? Voldoende mogelijkheden dus!

Bekijk hier de vakantieparken voor een visvakantie in Nederland. Er zijn parken die gelegen zijn aan een meer, maar er zijn ook vakantieparken, met een eigen visvijver.

Nederland heeft vissers veel te bieden! Van de Friese meren tot het Overijsselse Giethoorn, visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Speciaal voor hen selecteerden Roompot Vakanties de mooiste bungalows waar u ongestoord uw hengel kunt uitgooien.

De Leistert: Gezellig samen vissen

Vakantiepark de Leistert is een van de mooiste en best gewaardeerde vakantieparken in Limburg! Zwemmen in het tropisch zwembad, is er een binnen- en buitenspeeltuin, een waterspeelplaats en een actief recreatieteam! Terwijl uw kinderen zich vermaken, kunt u in alle rust vissen in de visvijver. U kunt van ’s morgens vroeg tot zonsondergang vissen op graskarpers. Zou u het hier wat te druk vinden, dan kunt u ook uitwijken naar de grote visvijver aan de buitenzijde van het park. Een visvergunning is niet nodig.

Goed om te weten: Door de gunstige ligging nabij de Waddenzee kunt u ook een dagtocht zeevissen reserveren.

De Huttenheugte is prima voor een visvakantie

De Huttenheugte is een uitstekende keuze voor zowel een familie als een visvakantie! Terwijl uw kinderen zich vermaken, kunt u heerlijk vissen op een van de twee meren, waarvan het grootste ruim 25 hectare groot is. Er kan gevist worden op voorn, brasem, zeelt, karpers en zelfs roofvis. De meeste cottages liggen rondom de twee vijvers. U kunt dus vissen vanuit uw tuin! Wilt u zeker zijn van een cottage aan het water of aan een van de vissteigers, boekt dan uw cottage met voorkeur! Bovendien kunt u ook een elektrische boot huren en de meren opvaren.

Bungalowpark Zuiderzee: Bungalow met aanlegsteiger

U vist graag en u bent op zoek naar een vakantieadres waar u zowel goed kunt vissen als fijn vakantie kunt vieren? Dan kunnen we Bungalowpark Zuiderzee aanraden! U kunt niet alleen vissen op het IJsselmeer, in de omgeving zijn ook talloze visplekken. Vissen die u kunt verwachten zijn: voorn, brasem, maar ook graskarpers en soms snoek en paling. U kunt een bungalow met een aanlegsteiger huren, u gooit dan vanaf uw eigen steiger een hengel uit, maar u kunt ook een boot huren en de vele wateren op varen.

  • Op zoek naar een bungalow met een eigen aanlegsteiger om uw hengel uit te gooien? Dan kunnen we Bungalowpark Zuiderzee aanraden!

Vakantiepark Beekse Bergen: Een eigen visstek

Vakantiepark Beekse Bergen is perfect als u vis- en vakantieplezier wilt combineren. Er is een subtropisch zwembad, een recreatievijver en krijgt u als gast, gratis toegang tot Safaripark- en Speelland Beekse Bergen. Vissen kan in het grote Victoriameer. Vissen die er leven zijn: brasem, voorn, winde, baars, snoekbaars en grote karpers tot bijna 40 pond. Gaat u met familie, dan zijn de jungalows aan het Victoriameer perfect. U kunt ook kiezen voor een visstek. U verblijft dan met zijn twee en mag u het jaarrond nachtvissen.

Vissen is een populaire activiteit bij Center Parcs! Doe mee om de grootste vis te vangen, maar het is ook een moment van quality-time. Een ideale activiteit dus tijdens uw vakantie bij Center Parcs.

Visvakantie Nederland: Vakantieparken met visvijver

Op de bovengenoemde Landal parken in Nederland kunt u prima vissen. Maar Landal heeft ook in het buitenland een aantal vakantieparken, die geschikt zijn voor een visvakantie.

Visvakantie Nederland? Praktische tips

Als u wilt vissen in Nederland heeft u altijd een visdocument nodig. Wordt u lid van een hengelsportvereniging, dan krijgt u automatisch deze vispas. Wilt u nachtvissen? Dan is er vaak een extra nachtvispas verplicht. Voor meer informatie: Sportvisserij Nederland.