Visvakantie Nederland? 40x de fijnste huisjes

Als u een visliefhebber bent, ook dan bent u bij een groot aantal vakantieparken aan het juiste adres. Er zijn namelijk een groot aantal vakantieparken die beschikken over een visvijver. Op deze wijze kunt u zowel vis- als vakantieplezier combineren. Ideaal! Er zijn zelfs vakantieparken, waar u een bungalow kunt reserveren met een eigen vissteiger. Of wat dacht u van een eigen boot, waarmee u vanaf uw eigen aanlegsteiger het water op kan varen? Voldoende mogelijkheden dus!

Bekijk hier de vakantieparken voor een visvakantie in Nederland. Er zijn parken die gelegen zijn aan een meer, maar er zijn ook vakantieparken, met een eigen visvijver.

Vissen op Weerterbergen

Uitstekend vissen op de Weerterbergen

Roompot Weerterbergen is een familiepark dat bol staat van de voorzieningen. Uw kinderen zullen zich uitstekend vermaken terwijl u prima kunt vissen. De Weerterbergen ligt in het groen en vissen kan op de vele kanaaltjes die het vakantiepark terrein doorkruisen. U kunt dus zo vanuit uw achtertuin vissen. De hengeldruk is vrij hoog maar er zit dan ook flink wat vis in het water. Ook karpers zwemmen er rond. Tip! Bekijk de plattegrond van de Weerterbergen zodat u verzekert bent van een bungalow aan het water of met een aanlegsteiger

Nederland heeft vissers veel te bieden! Van de Friese meren tot het Overijsselse Giethoorn, visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Speciaal voor hen selecteerden Roompot Vakanties de mooiste bungalows waar u ongestoord uw hengel kunt uitgooien.

Center Parcs Sandur is een tóp keuze

Center Parcs Sandur is niet alleen een vakantiepark dat garant staat voor een fijne vakantie, ook is Sandur een van de mooiste vakantieparken voor vissers! Vrijwel alle cottages liggen aan het water van de Rietplas van zo’n 135 hectare. Het visbestand is op een natuurlijke manier tot stand gekomen en kan er gevist worden op witvis, karpers, winde en snoekbaarzen. Aan de oevers zijn diverse visplekken, maar u kunt ook een bootje huren. Vis spullen nodig? Bezoek BFP Carp Store in Emmer-Compascuum.

De Leistert: Gezellig samen vissen

Vakantiepark de Leistert is een van de mooiste en best gewaardeerde vakantieparken in Limburg! Zwemmen in het tropisch zwembad, is er een binnen- en buitenspeeltuin, een waterspeelplaats en een actief recreatieteam! Terwijl uw kinderen zich vermaken, kunt u in alle rust vissen in de visvijver. U kunt van ’s morgens vroeg tot zonsondergang vissen op graskarpers. Zou u het hier wat te druk vinden, dan kunt u ook uitwijken naar de grote visvijver aan de buitenzijde van het park. Een visvergunning is niet nodig.

Visvakantie aan het Lauwersmeer

Landal Esonstad is een waterrijk vakantiepark in Friesland! Nagenoeg alle bungalows liggen aan het water dat een open verbinding heeft met het Lauwersmeer. U kunt dus zo vanuit uw achtertuin of vanaf de steiger vissen. Vissen die u kunt verwachten zijn witvissen, volop voorn en brasem. Door de gunstige ligging kunt u ook kiezen voor een dagtocht zeevissen met M.S. Tender. U vaart ook langs de Waddeneilanden waarbij de kans bestaat dat u onderweg zeehonden spot. Een visvergunning is verplicht in en rondom het Lauwersmeer. Deze koopt u bij de parkreceptie voor € 10,- per week.

Goed om te weten: Door de gunstige ligging nabij de Waddenzee kunt u ook een dagtocht zeevissen reserveren.

De Huttenheugte is prima voor een visvakantie in Nederland

De Huttenheugte is een uitstekende keuze voor zowel een familie als een visvakantie! Terwijl uw kinderen zich vermaken, kunt u heerlijk vissen op een van de twee meren, waarvan het grootste ruim 25 hectare groot is. Er kan gevist worden op voorn, brasem, zeelt, karpers en zelfs roofvis. De meeste cottages liggen rondom de twee vijvers. U kunt dus vissen vanuit uw tuin! Wilt u zeker zijn van een cottage aan het water of aan een van de vissteigers, boekt dan uw cottage met voorkeur! Bovendien kunt u ook een elektrische boot huren en de meren opvaren.

Visvakantie aan het IJsselmeer

Waterliefhebbers opgelet, op Beach Resort Makkum wat gelegen is aan het IJsselmeer in het plaatsje Makkum, staat genieten op en rondom het water centraal! Het IJsselmeer ligt pal voor de deur en is het de ideale locatie voor een visvakantie. De vakantiehuizen liggen direct aan het water, bovendien hebben de wateren op Resort Makkum een open verbinding met het IJsselmeer. Wat de kans op grote vissen te vangen vergroot! Vissen die u kunt vangen zijn snoek, baars en snoekbaars. 

Europarcs Zuiderzee: Bungalow met aanlegsteiger

U vist graag en u bent op zoek naar een vakantieadres waar u zowel goed kunt vissen als fijn vakantie kunt vieren? Dan kunnen we Europarcs Zuiderzee aanraden! U kunt niet alleen vissen op het IJsselmeer, in de omgeving zijn ook talloze visplekken. Vissen die u kunt verwachten zijn: voorn, brasem, maar ook graskarpers en soms snoek en paling. U kunt een bungalow met een aanlegsteiger huren, u gooit dan vanaf uw eigen steiger een hengel uit, maar u kunt ook een boot huren en de vele wateren op varen.

Villapark IJsselhof: Vissen op Karpers

Villavakantiepark IJsselhof is perfect voor visliefhebbers! De binnenwateren van het villapark IJsselhof staan namelijk in verbinding met het IJsselmeer, zo dat de vissen alle ruimte hebben. Bovendien beschikken nagenoeg alle vakantievilla’s over een eigen vissteiger, u kunt dus zo vanaf uw eigen vlonder een hengel uitgooien en op karpers, brasem en blankvoorn vissen. Ideaal! Om het visbestand te verrijken, worden er ook regelmatig jonge vissen uitgezet. Maar ook de omgeving is perfect om te vissen!

Op Lake Resort Beekse Bergen heeft u een eigen visstek

Vakantiepark Beekse Bergen is perfect als u vis- en vakantieplezier wilt combineren. Er is een subtropisch zwembad, een recreatievijver en krijgt u als gast, gratis toegang tot Safaripark- en Speelland Beekse Bergen. Vissen kan in het grote Victoriameer. Vissen die er leven zijn: brasem, voorn, winde, baars, snoekbaars en grote karpers tot bijna 40 pond. Gaat u met familie, dan zijn de jungalows aan het Victoriameer perfect. U kunt ook kiezen voor een visstek. U verblijft dan met zijn twee en mag u het jaarrond nachtvissen.

De Eemhof vissen op het Eemmeer

Center Parcs de Eemhof ligt zoals de naam al aangeeft aan het Eemmeer en ook het Eemhof is zeer waterrijk en dus perfect voor een visvakantie. Veel cottages liggen aan het water en is het zelfs mogelijk om een (VIP) cottage te boeken met een terras boven het water! Hierdoor is het ook een zeer geschikte plek om te vissen met kinderen. Vissen waarop gevist kan worden is brasem, voorn en karpers. Voor het vissen in het park is geen vergunning nodig, maar voor het vissen op het Eemmeer, heeft u wel een vergunning nodig.

Vissen is een populaire activiteit bij Center Parcs! Doe mee om de grootste vis te vangen, maar het is ook een moment van quality-time. Een ideale activiteit dus tijdens uw vakantie bij Center Parcs.

Visvakantie Nederland: Vakantieparken met visvijver

Visvakantie Nederland: Vakantieparken aan een meer

Visvakantie Nederland? Praktische tips

Als u wilt vissen in Nederland heeft u altijd een visdocument nodig. Wordt u lid van een hengelsportvereniging, dan krijgt u automatisch deze vispas. Wilt u nachtvissen? Dan is er vaak een extra nachtvispas verplicht. Voor meer informatie: Sportvisserij Nederland.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.