Visvakantie Nederland? 25x de fijnste huisjes

Als u een visliefhebber bent, ook dan bent u bij een groot aantal vakantieparken aan het juiste adres. Er zijn namelijk een groot aantal vakantieparken die beschikken over een visvijver. Op deze wijze kunt u zowel vis- als vakantieplezier combineren. Ideaal! Er zijn zelfs vakantieparken, waar u een bungalow kunt reserveren met een eigen vissteiger. Of wat dacht u van een eigen boot, waarmee u vanaf uw eigen aanlegsteiger het water op kan varen? Voldoende mogelijkheden dus!

Bekijk hier de vakantieparken voor een visvakantie in Nederland. Er zijn parken die gelegen zijn aan een meer, maar er zijn ook parken, waar u op de binnenwateren vist.

 

Visvakantie Nederland: Vissen bij Center Parcs

Voor een supergave familievakantie in combinatie met een visvakantie in Nederland, zijn de verschillende vakantieparken van Center Parcs perfect! Er is immers op alle parken meer dan voldoende vermaak en ook het tropische zwembad is top! Per Center Parcs park verschilt het wel, waar er wel of niet gevist mag worden, of u er een vergunning voor nodig heeft en op welke vissen u kunt vissen. Interesse? Bekijk dan het handige overzicht met alle praktische info over vissen bij Center Parcs

Boek een visvakantie bij Center Parcs
 

Vissen op en aan het Bovenwijde

Vakantiepark Giethoorn is gelegen in Giethoorn en aan de oever van het Bovenwijde, een groot meer met een prima visbestand. Vissen kan op: Voorns, Kolblei, Brasem en Ruisvoorn. U verblijft in bungalows, die gelegen zijn aan het water en krijgt u bij bijna elke bungalow, gratis een elektrische sloep, in de periode van april tot en met oktober. Ideaal! U vaart zo vanuit uw bungalow het water op, om uw hengel uit te gooien. Ook is het mogelijk, om naar het natuurgebied de Weerribben te varen om ook hier te vissen.

 
Op zoek naar een bungalow met een eigen aanlegsteiger om uw hengel uit te gooien? Dan kunnen we Bungalowpark Zuiderzee aanraden!

Villapark IJsselhof - vissen op Karpers

Villavakantiepark IJsselhof is perfect voor visliefhebbers! De binnenwateren van het villapark IJsselhof staan namelijk in verbinding met het IJsselmeer, zo dat de vissen alle ruimte hebben. Bovendien beschikken nagenoeg alle vakantievilla’s over een eigen vissteiger, u kunt dus zo vanaf uw eigen vlonder een hengel uitgooien en op Karpers, Brasem en Blankvoorn vissen. Ideaal! Om het visbestand te verrijken, worden er ook regelmatig jonge vissen uitgezet. Maar ook de omgeving is perfect om te vissen!

 

Marina Beach- vissen op de Braakmankreek

Vakantiepark Marina Beach heeft een unieke ligging, het ligt namelijk op een schiereiland, wat omgeven is door de Braakmankreek, een groot water van 200 hectare en hierdoor een eldorado voor vissers. De Braakmankreekmet zit vol met vissoorten als snoekbaars, spiegelkarpers en baars. U kunt uw hengel uitgooien van af de oever, maar u kunt ook het meer op varen. Daarnaast beschikt Marina Beach over diverse parkvoorzieningen. Ideaal dus, voor een visvakantie met het gezin.

Boek een visvakantie bij Marina Beach
 

Visvakantie Nederland: Vakantieparken met visvijver

 
Op de bovengenoemde vakantieparken in Nederland kunt u prima vissen. Maar in het buitenland liggen ook een aantal vakantieparken, die geschikt zijn voor een visvakantie.

Visvakantie Nederland? Praktische tips

Als u wilt vissen in Nederland heeft u altijd een visdocument nodig. Wordt u lid van een hengelsportvereniging, dan krijgt u automatisch deze vispas. Wilt u nachtvissen? Dan is er vaak een extra nachtvispas verplicht. Voor meer informatie: Sportvisserij Nederland.