Een pretpark met overnachting? Ideaal!

Wist u dat er in Nederland vijf attractieparken liggen, waar u kunt overnachten? Dat betekend voor u dus geen lange autorit naar huis, maar heerlijk relaxen in uw accommodatie, na een dagje pretpark-plezier. Terwijl uw kinderen nog een duik kunnen nemen in het zwembad. Ideaal! Na een heerlijk nachtje en een vers ontbijtje, kunt u als een van de eerste gasten, weer het attractiepark betreden. Want de toegang tot deze vijf attractieparken, is bij een verblijf altijd inclusief.

Attractieparken waar u kunt overnachten

Attractie- en vakantiepark Slagharen

Met 40 attracties, live shows en een groot waterpark in Mexicaanse sfeer, is er een grote kans dat u aan één dagje Attractiepark Slagharen niet voldoende heeft. Een prima optie is het dan om te overnachten op het aangrenzend vakantiepark Slagharen. Iedereen kan dan lekker zijn gang gaan en bovendien kunt u ook een bijzondere accommodatie reserveren, waaronder een wigwam of cowboy cottage. Ook hier geldt als u een verblijft boekt krijgt u gratis toegang tot het attractiepark.

Gaaf! Slapen tussen de wilde dieren

Op safari maar geen zin om ver te reizen, dan is safaripark Beekse Bergen perfect. Hier kunt u het jaarrond op safari! Stap aan boord van de safariboot- of bus. Bewonder de leeuwen, de giraffen, olifanten en bezoek de roofvogelshow. Na zo’n dagje safari kunt u ook hier blijven slapen en wel in een ‘jungalow’ dit is een bungalow geheel in Afrikaanse stijl. Als u een ‘jungalow’ boekt, krijgt u gratis en onbeperkt toegang tot het safaripark en kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van vakantiepark Beekse Bergen. Interesse?

Duinrell: Met het Tikibad en 40 attracties

Duinrell is vooral bekend om het Tikibad. Een glijbanenparadijs met 16 glijbanen, een zwembad en een waterspraypark. Maar Duinrell beschikt ook over zo’n 40 attracties, die met name geschikt zijn voor jonge gezinnen. Voldoende vakantie plezier dus. Maar ook Duinrell is te groot om zowel het Tikibad als alle attracties in het attractiepark uit te testen, op één dag. Blijf daarom slapen in een Duingalow! Elke dag heeft u onbeperkt toegang tot het attractiepark en ook het Tikibad is bijna altijd inclusief.

Overnachten nabij Toverland

Toverland biedt het jaarrond pretpark-plezier. Of u nu komt voor de achtbaan Troy, voor de Dwervelwind, de wildwaterrivier of voor de wat rustigere kinderattracties – Toverland staat garant voor één of zelfs een paar gezellige dagjes uit! Helaas kunt u niet overnachten op Toverland zelf! Maar dit is geen probleem, want in de omgeving liggen voldoende vakantieparken. Ideaal voor kinderen die nog niet moe zijn na een dag vol magie. Bovendien kunt u op een aantal vakantieparken tickets met korting kopen.

Drouwenerzand: Een all-in pretpark

Het all-in attractiepark Drouwenerzand staat garant voor een voordelig dagje uit! Attractiepark Drouwenerzand hanteert namelijk een unieke all-in formule; snacks, friet, soep, fruit, koffie, thee en ranja, alles is bij de entreeprijs inbegrepen. Natuurlijk staat Drouwenerzand ook bomvol met attracties zoals een piratenboot, een hunebed8baan, een waterplein en de attractie XLR8. Is één dag niet voldoende, dan kunt u ook blijven slapen, op het bungalowpark of in het hotel met familiekamers.

Gaaf! Blijf slapen op de Efteling

Een dagje Efteling is één van de populairste uitjes in Nederland. Maar waarom één dag? U kunt ook overnachten op de Efteling! Hierbij heeft u keuze uit het sprookjesachtige Efteling hotel en twee vakantieparken: Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Na een druk en gezellig dagje geen lange autorit, maar lekker ontspannen en de volgende ochtend rustig ontbijten, voordat u als één van de eerste gasten weer de Efteling betreedt. Goed om te weten: Als u blijft slapen op de Efteling, krijgt u gratis toegang tot de Efteling!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.