Een pretpark met overnachting? Ideaal!

Wist u dat er in Nederland vijf attractieparken liggen, waar u kunt overnachten? Dat betekend voor u dus geen lange autorit naar huis, maar heerlijk relaxen in uw accommodatie, na een dagje pretpark-plezier. Terwijl uw kinderen nog een duik kunnen nemen in het zwembad. Ideaal! Na een heerlijk nachtje en een vers ontbijtje, kunt u als een van de eerste gasten, weer het attractiepark betreden. Want de toegang tot deze vijf attractieparken, is bij een verblijf altijd inclusief.

Vijf attractieparken waar u kunt overnachten

 

Slapen tussen de wilde dieren

Op safari maar geen zin om ver te reizen, dan is safaripark Beekse Bergen perfect. Hier kunt u het jaarrond op safari! Stap aan boord van de safariboot- of bus. Bewonder de leeuwen, de giraffen, olifanten en bezoek de roofvogelshow. Na zo’n dagje safari kunt u ook hier blijven slapen en wel in een ‘jungalow’ een bungalow geheel in Afrikaanse stijl. Als u een ‘jungalow’ boekt, krijgt u gratis en onbeperkt toegang tot het safaripark en kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van vakantiepark Beekse Bergen. Interesse?

 

Duinrell - het Tikibad en 40 attracties

Duinrell is vooral bekend om het Tikibad. Een glijbanenparadijs met 16 glijbanen, een zwembad en een waterspraypark. Maar Duinrell beschikt ook over zo’n 40 attracties, die met name geschikt zijn voor jonge gezinnen. Voldoende vakantie-plezier. Maar ook Duinrell is te groot om zowel het Tikibad als alle attracties uit te testen, op één dag. Blijf daarom slapen in een Duingalow! Elke dag heeft u dan onbeperkt toegang tot het attractiepark en ook het Tikibad is bijna altijd inclusief.

 

Overnachten nabij Toverland

Toverland biedt het jaarrond pretpark-plezier. Of u nu komt voor de achtbaan Troy, voor de Dwervelwind, de wildwaterrivier of voor de wat rustigere kinderattracties – Toverland staat garant voor één of zelfs een paar gezellige dagjes uit! Helaas kunt u niet overnachten op Toverland zelf! Maar dit is geen probleem, want in de omgeving liggen voldoende vakantieparken. Ideaal voor kinderen die nog niet moe zijn na een dag vol magie. Bovendien kunt u op een aantal vakantieparken tickets met korting kopen.