Een pretpark met overnachting? Ideaal!

Wist u dat er in Nederland vijf attractieparken liggen, waar u kunt overnachten? Dat betekend voor u dus geen lange autorit naar huis, maar heerlijk relaxen in uw accommodatie, na een dagje pretpark-plezier. Terwijl uw kinderen nog een duik kunnen nemen in het zwembad. Ideaal! Na een heerlijk nachtje en een vers ontbijtje, kunt u als een van de eerste gasten, weer het attractiepark betreden. Want de toegang tot deze vijf attractieparken, is bij een verblijf altijd inclusief.

Attractieparken waar u kunt overnachten

Gaaf! Slapen tussen de wilde dieren

Op safari maar geen zin om ver te reizen, dan is safaripark Beekse Bergen perfect. Hier kunt u het jaarrond op safari! Stap aan boord van de safariboot- of bus. Bewonder de leeuwen, de giraffen, olifanten en bezoek de roofvogelshow. Na zo’n dagje safari kunt u ook hier blijven slapen en wel in een ‘jungalow’ dit is een bungalow geheel in Afrikaanse stijl. Als u een ‘jungalow’ boekt, krijgt u gratis en onbeperkt toegang tot het safaripark en kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van vakantiepark Beekse Bergen. Interesse?

Overnachten nabij Toverland

Toverland biedt het jaarrond pretpark-plezier. Of u nu komt voor de achtbaan Troy, voor de Dwervelwind, de wildwaterrivier of voor de wat rustigere kinderattracties – Toverland staat garant voor één of zelfs een paar gezellige dagjes uit! Helaas kunt u niet overnachten op Toverland zelf! Maar dit is geen probleem, want in de omgeving liggen voldoende vakantieparken. Ideaal voor kinderen die nog niet moe zijn na een dag vol magie. Bovendien kunt u op een aantal vakantieparken tickets met korting kopen.

Gaaf! Blijf slapen op de Efteling

Een dagje Efteling is één van de populairste uitjes in Nederland. Maar waarom één dag? U kunt ook overnachten op de Efteling! Hierbij heeft u keuze uit het sprookjesachtige Efteling hotel en twee vakantieparken: Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Na een druk en gezellig dagje geen lange autorit, maar lekker ontspannen en de volgende ochtend rustig ontbijten, voordat u als één van de eerste gasten weer de Efteling betreedt. Goed om te weten: Als u blijft slapen op de Efteling, krijgt u gratis toegang tot de Efteling!